Solutia este ca sa nu mai fumezi niciun fel de tigara: nici normala nici electronica. Trebuie sa iei hotararea ca sa le arunci fara parere de rau. Fara o astfel de hotarare nu vei scapa de ele.
Nodul in gat este o senzatie normala pentru fumatorii incepatori. Se poate face si din pricina unor tensiuni, anxietati. Problema este de fapt una psihica decat fizica. Starile psihice afecteaza absolut intotdeauna si fizicul: fie in bine, fie rau.
Contacteza medicul de familie. Nu te speria, ca nu te interneaza nimeni doar pentru un singur simptom.
http://www.sfatulmedicului.ro/......-gat_17226
Păi nu fuma doar de dragul de a fi văzut cu țigara între degete. Cineva spunea că țigara e coada dracului.
Știi ce? Rupe in doua acea țigară electronica și du-te repede la magazin și ia-ți Viva.
Dă-le încolo de țigări! O sa regreti mult dacă acum nu vrei sa te decizi sa te lasi de ele.
Eu asa am făcut. Fumam cu prietenii și la un moment dat când am zis ca nu mai vreau sa fumez, m-am lăsat definitiv. Îmi dăduse un prieten nu una ci vreo 5-6 țigări deodată, asta când chiar voiam sa ma las. Tactica diavoleasca. =)
Le-am luat, n- am zis nimic dar după aia le-am rupt și le-am aruncat, punct.
Dacă vrei sa te lași, fă-o acum, nu peste 5 ani.