Aia sunt analfabeți funcționali.
Ai anxietate. Da, se poate rezolva la un psihiatru cu tratament anti- anxietate și antidepresiv, psihologul nu prea o sa te ajute având în vedere problema ta.
Atac de panica cauzat de frica, de anxietate, la tine nu mai e o stare cum o au oamenii normali e deja patologie și trebuie tratata urgent pana nu devina cronica.
Fă-ți programare nu mai amâna daca vrei sa ieși din bucla ta.
Tulburare anxioasa ai.
Multă sanatate.
Ei, dacă e la mintea cocoșului, cu mintea cocoșului nu mă pun.
Eu V-am spus cum a fost, am fost la medicul de familie acum și mi-a dat calciu și niște ceaiuri, luni mă duc sa îmi fac o programare la raza sa fiu sigur ca nu am ceva, si dacă nu mă duc la pisihiatru
Trebuie sa gândești logic ca pentru un atac de panica nu te internează nimeni o săptămână sau tulburare anxioasa.
Cine știe câte afecțiuni are băiatul și nu știe sa le transpună prin cuvinte.
Dacă îl doare pieptul e anxietate și trebuie sa ia magneziu b6 și calciu, și dacă simte ca nu poate face nimic e depresie, depresia fura toată energia și motivația, interesul, anxietatea are la baza doar frici iraționale, nejustificate.
Dacă la psihiatrie la internat 7 zile sigur o avut cevs mai grav decât un atac de panica. Poate are și probleme cu inima. Tot ce o descris el sunt simptomele anxietății 99%
Credeam ca sunteți mai serios dar dați uneori răspunsuri puerile.
Cumpărați magneziu b6 pentru 3 săptămâni și ceai de sunătoare dacă nu vrei sa mergi la psihiatru și vezi cum o sa te simți după o luna de zile.
Vezi? Când spun eu ca am studiat unii nu ma cred, eu nu vorbesc aiurea sa ma aflu în treaba.
Du-te la psihiatru sa vezi ca o sa îți dea același diagnostic.
Dacă ai anxietate da, exista, se poate trata chiar vindeca dacă dai de un medic bun și îți face o schema de tratament eficienta.
Și problema cu atacurile de panica se rezolva desigur la psihiatru dar trebuie sa înveți sa nu ți le induci tu singur în unele cazuri.
Eu ți-aș recomanda și minim 5 ședințe de psihoterapie pe lângă tratamentul prescris de medicul psihiatru.
Nu ai dat prea multe detalii asa ca nu pot sa trag o concluzie care e cauza problemelor tale.
In ultimul timp ai depus foarte mult efort in activitatile tale si poate te uiti la lucruri creepy si incepi sa devii paranoia, sa ai iluzii prin casa, lucruri de genul. Poate sa iei si tu o pauza!
Hello! Nu am iesit 1 an din casa, aveam atacuri de panica si credeam ca am probleme cu inima. Am reusit sa merg la psiholog si am urmat tratamente homeopate care m-au linistit. Am facut sute de analize pentru ca efectiv credeam ca mor, dar totul era doar in capul meu si atat. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, la mine a mers faptul ca am reusit sa ma expun la situatiile neplacute si sa imi dovedesc ca le pot infrunta. E doar in capul nostru ca ne e rau (chiar daca fizic simtim starea aia). Iesi afara, lasa telefonul, stai cu prietenii si mergi la un psiholog. Tratamentele homeopate m-au pus pe picioare intr-o luna. Gandeste-te ca suntem mii care suferim de asta. Dupa 3 ani de la faza asta, inca am anxietate dar am reusit sa am o viata normala. Nu ti se intampla nimic rau, e doar in mintea ta. Gaseste ceva de facut pentru a nu te mai gandi, ceva ce iti place si te relaxeaza. O sa fii bine!