| Picipuu a întrebat:

De când mă știu am bubițe pe mâini, ca niște "mini coșuri". Sunt de la umăr pana la cot cam în zona tricepsului. Îmi apar și pe coapse și sunt foarte enervante pentru ca sunt roșii. Puteți sa-mi spuneți dacă aveți idee ce sunt, de ce sunt și cum scap de ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Oana92 a răspuns:

Verifica impreuna cu medicul de familie daca nu cumva ai intoleranta la gluten. Acele bubite sunt specifice acestei boli. Exista si analize de sange care se pot face pentru depistarea intolerantei la gluten, dar sunt scumpe si ar fi mai indicat sa vorbesti inainte cu un medic. Sanatate!

| ManeStefane a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la un dermatolog, sa nu te sperie cumva sfaturile altor nepriceputi, eu cred ca este o infectie, stiu ca am avut si eu ceva asemanator si posibil sa fie de la alimentatie.Bafta!