| irinuta1113 a întrebat:

Salut de cate ori trebuie sa mănânci pe zi că sa slăbești? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Marylen a răspuns:

Obligatoriu trebuie sa ai 3 mese principale si cate o gustare intre mese. La gustare cate un fruct.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Irina nu are importanta de cate ori manci si cantitatea de calorii asimiliata

| Violleta2022 a răspuns:

De 5 ori, cate putin si des!

| CleanHeart a răspuns:

Nu asta conteaza, important e sa mananci sanatos si sa faci un pic de sport.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mananc dimineata si la pranz de 2 ori si am slabit, fara sport nu poti slabi incearca ceai verde si sa bei multa apa. multa ambitie.

| leapșa a răspuns:

3 mese principale si gustari intre. Toate fixe, nu manca dupa 6.

| tril a răspuns:

De cate ori vrei, dar putin. Sa nu simti satietate.

| Adrian1555 a răspuns:

Nu exista de cate ori
Iti zic cu totul adevarat

Si eu sunt la slabit si de mult ma documentez
Exista aplicatia myfitnesspal si acolo scrii denumirea a ceea ce mananci selectezi cantitatea si iti arata cate calori, carbohidranti si proteine are acea mancare
Acolo selectezi cat vrei sa pierzi pe sapt adica 1kg (1500 calori pe zi mancate fara sport)
Daca vrei mai multe sugestii si ce poti sa mananci imi poti lasa un msj in privat
Bafta

| RAY a răspuns (pentru Adrian1555):

Corect asa e, vezi si rata ta metabolica care e

| eueu1996 a răspuns:

Nu tine de mancare depinde si de metabolism. Eu una la programul care il am eu acum ma rog sa nu mai slabesclaughing. uite povestea mea: am ramas gravida avand 59 de kg inainte sa nasc aveam 68 dupa nastere am ramas cu 63 si am tinut-o asa vreo 4 luni. cum locuirsc la tara a inceput munca recolta muraturi toate alea seara pic franta si cand sa dorm? surpriza ficamea nu doarme decat o ora doua am ajuns sa am mai putin de 58 de kg deci daca vrei sa slabesti hai la mine o luna si vei fi siluetalaughing)

Întrebări similare