| minix20 a întrebat:

Salut, de cateva luni am niste probleme, in primul rand vreau sa zic ca toate astea s-au intamplat dupa ce am inceput sa fac o lordoza.(coloana stramba de la bazin)
Inainte de astea nu aveam nimic, puteam sa joc fotbal incontinuu dar de cand am problema asta ma dor toate.
Muschii, oasele, etc.
De exemplu am o problema la oasele de la coate, imi amortesc din orice, uneori chiar si cand frec osul cu degetul imi amorteste sau cand ma lovesc foarte incet de orice.
Si la fel am problema asta si la picioare, exact in partile laterale ale organului genital.
Aveti idee ce pot sa am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Urgent la medic, pentru ca nu este deloc normal ce ti se intampla.
Pare a fii o problema neurologica care iti afecteaza nervii din corp.

| christall a răspuns:

Poți sa faci. Mai întâi îți recomand să mergi la un neurolog pentru problemele cu amortelile sa vezi ce e. Sa nu agravezi lucrurile.

| existential a răspuns:

Vorbeste cu medicul tau de familie, sa te sfatuiasca la ce specializari sa te duci.
Cred ca ai vrut sa spui hiperlordoza. Lordoza este o curbura lombara normala.
Hiperlordoza da dureri si contracturi musculare destul de neplacute. Ar fi bine sa incerci sa o corectezi, cu gimnastica medicala, masaj. Ai nevoie sa-ti lucrezi musculatura posturala, ca sa aduci bazinul intr-o pozitie normala, neutra (nu basculat in hiperlordoza).

Problemele din zona genitala pot sa fie si de la o hernie femurala sau inghinala, dar nu neaparat. Pot fi si niste ganglioni inflamati. Am dat doar niste exemple, nu le lua de bune. Se poate sa n-ai nimic acolo.
Sanatate!

| minix20 explică (pentru existential):

Da, hiperlordoza.