| minix20 a întrebat:

Salut, de cateva luni iau roaccutane pentru cosuri si in timpul asta m-am tot simtit naspa, gen am avut mereu oboseala, ma simteam nasol si am vazut ca pastilele astea imi afecteaza ficatul, este adevarat ca de la ficat se fac simptomele astea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Tudy000 a răspuns:

Daca te supara la ficat trebuia sa iti spune medicul treaba asta, Trebuie sa mergi sa-i spui si probabil iti va micii doza sau va schimba medicamentul.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca te simti rau trebuie sa opresti tratamentul si sa mergi la medic sa iti dea altceva.

| Nirvanaaa a răspuns:

Pai și medicul tău nu te monitorizează?
Tocmai ce am încheiat tratamentul cu roaccutane.
Medicul meu la fiecare doua luni mă trimitea la analize ca sa poate aprecia afectarea hepatica.
Mergi la medic și cere sa faci niște analize.
Roaccutane da niște stări ciudate la unele persoane:de la apatie, stare de tristete pana la depresie. Deci e bine sa vorbesti cu medicul curant. Sănătate!

Răspuns utilizator avertizat