| David12Iulian86 a întrebat:

Salut, de cateva saptamani am palpitatii, de obicei seara uneori dupa amiaza! Nu stiu de la ce ar putea fi! Prima oara am simtit palpitatiile mai puternic! Nu am probleme de sanatate, mi se pare foarte ciudat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aimullah123 a răspuns:

Nu cred ca e mai serioasa, scuza-ma ca zic. Acel comportament de care spui tu acolo e comportament abuziv.

3 răspunsuri:
| aimullah123 a răspuns:

Salutare, prieten drag de pe TPU!
Am aruncat o scurta privire printre intrebarile pe care le-ai mai pus aici ca sa vad daca ar putea fi pe stres. Ei bine da, sunt sanse mari sa fie asa. Daca mama ta te bate, te scuipa, iti da cu sticla in cap asa cum spui tu e normal sa fii anxios. Cred ca te-a traumatizat foarte tare acest comportament al ei. Vezi ca sunt sanse sa incepi sa faci atacuri de panica. Cand un om anxios incepe sa se simta rau asa dintr-o data inseamna ca anxietatea lui a ajuns la un nivel destul de mare. Deci e posibil sa incepi sa faci atacuri de panica. Ti-am zis ca sa nu te ingrijorezi. Daca te apuca dintr-o data o senzatie ca nu stii ce se intampla si simti ca urmeaza sa ti se intample ceva rau si intrii in panica sa stii ca nu o sa mori, nu o sa patesti nimic. Doar te sperii cateva minute si dupa iti revii la normal. Daca incepi sa faci atacuri de panica sa stii ca ai nevoie neaparat de ajutor de specialitate. Trebuie sa mergi la un psihiatru sau psihoterapeut pentru ca iti este foarte greu sa iti desfasori activitatea zilnica daca esti tot timpul speriat. Daca mergi la psihiatru e posibil sa iti prescrie ceva ca sa fii mai calm, lucru care ti-ar prinde foarte bine. Niciodata sa nu iei medicamente asa dupa ureche. Si nu lua ce iti prescrie medicul de familie. Trebuie sa iei doar ce iti prescrie psihiatrul.
Cat despre comportamentul mamei tale, sa nu te intrebi "de ce mi se intampla mie asta?". Asta e genul de gandire care te duce la depresie. Sa stii ca tuturor ni se intampla cate ceva. Uite poti privi pozitiv lucrul asta. Spre exemplu, tu inveti din experienta asta, cum sa nu te comporti cu un copil. Si cand vei avea un copil tu nu il vei mai traumatiza big grin.

Dar sa tii tu cont ca inainte sa tragi concluzia ca ar fi pe stres, trebuie sa mergi la medic. Poate ai un deficit de vreo vitamina prin corp. Ai grija sa nu iei vitamine asa de capul tau. Iei doar daca iti prescrie medicul. Eu iti recomand sa mergi cat mai repede la medicul de familie (nu e urgent ca doar nu e ceva grav, dar poate vrei sa stii ce ti se intampla), si spune-i tot ce ti se intampla.

| David12Iulian86 explică (pentru aimullah123):

Multumesc foarte mult! Mama e mai serioasa si mai dura! Am inceput sa nu mai am palpitatii si ma simt mult mai bine! Am inteles ca nu trebuie sa fiu trist, si sa nu ma mai stresez degeaba!

| aimullah123 a răspuns (pentru David12Iulian86):

Nu cred ca e mai serioasa, scuza-ma ca zic. Acel comportament de care spui tu acolo e comportament abuziv.

| CiprianZisSpartanu a răspuns:

Cred ca te emotionezi prea tare relaxeaza te asa e prima data