| sebySORIC a întrebat:

Salut de cateva saptamani au inceput sa imi iasa pete pe tot corpul acum cateva luni a trecut un om cu o caruta de bureti si am luat si eu cativa iar dupa ce am mancat a doua zi eram plin de pete apoi au disparut iar acum din nou mi-au iesit va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| lifeisashit a răspuns:

E clar, din vina buretilor.Era mai de preferat daca luai dintr-un magazin.Erau mai scumpi, dar mai buni pentru pielea ta.Du-te la un dermatolog sa vezi ce s-a intalmplat.happy

| BiuL a răspuns:

Cel mai probabil e o alergie alimentara, du-te la control la un alergolog. De la bureti probabil ca ti s-au facut petele a doua zi, insa nu ti se mai fac si dupa cateva luni sau saptamani, adica s-au eliminat buretii aceea de mult din organism.