anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! De cateva saptamani dorm in jur de 6-7-8 ore pe noapte. Aseara am dormit 4 ore si am avut meci de fotbal ziua si am obosit destul de tare. Cu toate astea e ora 11 si nu pot sa dorm si mi-e frica sa nu mor de oboseala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai daca esti obosit, antrenorul nu te va baga pe teren,, ca doar nu va risca sa piarda meciul din cauza ca tu esti nedormit.

Daca stiai ca ai meci, de ce nu ai stat acasa sambata si duminica, sa te odihnesti?

| Hyperion7 a răspuns:

Pai in cazul adolescenților cam asta e norma…7-8 ore, nu mori de oboseală, stai liniștit!
Încearcă să îți faci in primul rand o rutina de somn (eu aveam 22-6 și funcționa destul de bine), chiar daca inițial o sa fie mai greu, corpul se va adapta.
Încearcă să reduci și energizantele, cafelele, mesele înainte de culcare și dulciurile și vezi ce iese.
Sănătate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta cu moartea din cauza oboselii n-am mai auzit-o laughing ai grija sa nu cazi pe teren nebunaticule ca vin aia cu salvarea dupa tine si te duc si la spital si te dezbraca in pielea goala

| Aaaafhshabgy a răspuns:

Adica