anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! De cateva saptamani dorm in jur de 6-7-8 ore pe noapte. Aseara am dormit 4 ore si am avut meci de fotbal ziua si am obosit destul de tare. Cu toate astea e ora 11 si nu pot sa dorm si mi-e frica sa nu mor de oboseala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Hyperion7 a răspuns:

Pai in cazul adolescenților cam asta e norma…7-8 ore, nu mori de oboseală, stai liniștit!
Încearcă să îți faci in primul rand o rutina de somn (eu aveam 22-6 și funcționa destul de bine), chiar daca inițial o sa fie mai greu, corpul se va adapta.
Încearcă să reduci și energizantele, cafelele, mesele înainte de culcare și dulciurile și vezi ce iese.
Sănătate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta cu moartea din cauza oboselii n-am mai auzit-o laughing ai grija sa nu cazi pe teren nebunaticule ca vin aia cu salvarea dupa tine si te duc si la spital si te dezbraca in pielea goala

| Aaaafhshabgy a răspuns:

Adica