| Alessio21 a întrebat:

Salut,
De câteva zile am amețeala, stare de greață,durere spre amorțeala la umărul stâng si dureri dese de cap.
Am avut probleme la plămâni si am luat antibiotic zinnat, vimovo si eurespal.Acum as vrea sa stiu daca sunt efecte care pot apărea de la pastile sau daca poate sa fie ceva mai grav,adică din câte am citit pot sa fie si semne de atac de cord dar am facut control si inima e Ok. Sper ca poate sa ajute cineva, mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Dandinelle a răspuns:

Acest antibiotic cu semnele tare par a fi efecte adverse. De obicei antibioticele sunt foarte tari si desi ai luat probioticul in timpul tratamentului, ar fi bine sa-l iei si acum. Corpul tau este slabit, mananca fructe si legume, bea ceaiuri si supe/ciorbe. Este de asteptat sa fii putin slabit dupa un astfel de tratament. Daca vrei poti sa-i mai faci o vizita medicului tau de familie sa-ti dea un pumn de vitamine sau sa-ti recomande o dieta consistenta pentru recuperare

| Demidol a răspuns:

Cine ti-a recomandat acele medicamente? La tine par simptome de gripa. Sau plamanii foarte bolnavi. Nici un atac de cord.

| Alessio21 explică (pentru Demidol):

Doctoru de familie mi-a dat medicamentele, durerea la brat m-a mai lasat dar vad ca de aseara simt o mica durere gen o apasare m ai in stanga sfarcului stang ca sa intelegeti...