| SuntMidu a întrebat:

Salut! De câteva zile am început să tușesc (doar seara) și am și o mică amețeală când tușesc. Menționez ca am tuberculoză, dar n-am tușit deloc până acum, nici când nu luam tratament (1 an), iar tratamentul, de 2 luni, îl respect cu strictețe

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la medic, ca boala evolueaza.

| Bogatu_Valentin_1968 a răspuns:

Tuberculoza este o boala care se vindeca in 6 luni - 1 an. Trebuie sa te vada un medic ftiziolog si sa-ti dea tratament timp de cel putin 6 luni de zile. Si inca ceva, netratata tuberculoza este o boala mortala, parintii mei au fost amadoi medici ftiziologi. De obicei la tuberculoza se face internare timp de mai multe luni (se poate da si tratament acasa), nu te speria, exista un spital de ftiziologie pe Soseaua Viilor daca nu ma insel. Repet, netratata tuberculoza este o boala mortala, tratata se vindeca in 6 luni pana la 1 an.

| Smmo a răspuns:

Ii spui medicului care ti-a dat tratamentul. Poate fi si o raceala suprapusa. Ai mancat sau ai baut ceva prea rece sau ai stat transpirat?