E posibil sa fie totusi o alergie la ceva de care nu ai stiut pana a acum si abia acum s-a activat. Stiu de exemplu mai multe persoane care au facut ceva asemanator de la peste congelat, din acela mic. Contine bacterii periculoase.
De asemenea poate fi raie. Ai intrat in contact cu animale sau persoane bolnave? Raia se ia extrem de usor de la o persoana la alta.
Exista tratamente pentru orice, trebuie doar sa intrebi medicul potrivit. Un medic nu e bun daca iti spune ca nu stie ce ai.
Sau, daca tot ti-ai facut curaj si ai mers la medic, fa-ti curaj si du-te sa-ti faci si niste analize complete. Acolo sigur vei gasi ceva in neregula.
Sanatate!
Multumesc pentru raspuns! Nu am intrat in contact cu persoane bolnave sau animale. Am mers destul de des cu transportul in comun dar nu stiu daca poate am luat de la cineva. Am mancat multe snacks-uri in ultima vreme, aproape zilnic si imi pun de vreo 2 ani picaturi de nas in fiecare zi, ma lupt mereu cu senzatia de nas infundat. Mi s-a spus sa fac analizele si sper sa fie in regula.