| Mirel4412 a întrebat:

De cateva zile am o fobie la a inghiti mancare. Apa pot sa beau, dar cand mananc simt ca nu se produce inghititura si mancarea imi ramane in gat. Cred ca am facut si un atac de panica, deoarece credeam ca o sa respir si o sa se duca mancarea pe trahee. Ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| laSoledad a răspuns:

E mai mult o limitare de ordin mental, nu fizic la tine. La minte trebuie sa lucrezi. Dar o sa uiti despre problema asta peste 2-3 zile.

4 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Mânci puțin si lent.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Medic psihiatru + psihoterapie.
E o tulburare.

| laSoledad a răspuns:

Te ocupi cu activitati care sa-ti produca placere si relaxare. si dupa mananci ceva delicios

| Mirel4412 explică (pentru laSoledad):

Nu prea e asa. Incearca tu sa mananci, si cand mancare e pe punctul de a fi inghitita nu o mai inghitii. E ft ciudat si enervant...

| laSoledad a răspuns (pentru Mirel4412):

E mai mult o limitare de ordin mental, nu fizic la tine. La minte trebuie sa lucrezi. Dar o sa uiti despre problema asta peste 2-3 zile.