Sigur îşi spune cuvântul oboseala, nu este obişnuit organismul cu acest program, l-ai ''forţat'' dacă pot să spun aşa.
Multumesc mi-a trecut ai avut dreptate de la oboseala acum problema este ca nu prea stiu cum sa adorm. adica am probleme cu somnul adorm pe la 4-5 cam asa
E din cauza oboseli asa stateam si eu mult vara trecuta... nu e nimic grav doar ca organismul tau nu e obisnuit cu programul asta, si corpul vrea sa se odihneasca dar tu nu il lasi de asta simti acele intepaturi ti-as recomanda sa dormi cel putin 9 ore si treaz sa stai undeva intre 13-15 ore
Păi eu ţi-aş recomanda să mergi la un doctor, totuşi. şi încearcă să nu mai te culci aşa de târziu.Iar legat de ce ai zis că ţi-e frică să nu ai hepatită sau alt ceva...aici ţine de alimentaţia ta. şi are o legătură mare cu orele tale de somn deoarece dacă te culci la ora 6 şi te trezeşti a doua zi la ora 2, normal că şi alimentaţia ta este dată peste cap pentru că nu mai mănânci la ore corecte. Ai grijă la ce şi când mănânci. Baftă! Sper să te simţi mai bine după ce te vede un doctor.