| Username124 a întrebat:

De câteva zile fac scaunul moale, și am senzații încontinuu în special dimineața și seara ca am nevoie la baie și când mă duc nu mai pot sau fac foarte puțin, am greață, dureri de stomac și nu pot vomita. În schimb, nu am febra, scaun cu sânge. Am fost la medic, nu mi s-a dat cine știe ce, ba chiar mi s-au dat niște pastile care sunt recomandate doar pentru adulți. Ce as putea sa iau sa ma mai calmez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| StefanChriss a răspuns:

La ce fel de medic ai fost? Ce varsta ai? In principiu, daca esti tanar si nu ai antecendente de cancer sau boli inflamatorii digestive in familie, medicul nu recurge la explorari suplimentare de genul endoscopiei. Teoretic, ar trebui sa iti faca o ecografie abdominala si niste analize de sange, care daca sunt normale, probabil vei fi diagnosticat cu sindrom de colon iritabil, iar la un moment dat iti va trece de la sine.

| Username124 explică (pentru StefanChriss):

Am înțeles, mulțumesc. Îmi voi face analize.

| TheCrusader a răspuns:

Incearca niste ceai de menta.

| Username124 explică (pentru TheCrusader):

Am băut, dar un zadar!