NO-SPA tablete cate una de 3 ori pe zi, regim alimentar fara prajeli, grasimi. Nu manca dupa 8 seara.
Nu stiu ce mananci seara la cina dar incearca un ceai de menta cu sunatoare si catva covrigi de buzau! Trebuie totusi sa te prezinti la un medic pentru ca acel tremur poate fii lipsa unor minerale din organism!
Multumesc pentru raspunsuri, e adevarat ca mananc gras seara si cam tarziu, cu mult dupa 8, o sa incerc sa renunt o perioada la carne si sa mananc cat mai devreme. 10x inca o data!
Daca preparatul pe care l-ai folosit etotul unul de care ai intrebat pe un cunoscut in loc sa te duci la medic la sigur ca poate fi inca mai rau decit era.
Eu nu va inteleg. Daca va simtiti rau, de ce intrebati pe TPU cand puteti sa va duceti la un doctor si se rezolva si mai sugur decat pe site.
Se pare ca ai probleme cu trezitu` de dimineata. asa sunt si eu
Bea un pahar cu apa dimineata pe stomacu` gol. apoi mananca ceva, bea un ceai si o sa te simti ok!
Daca nu merge, du`te la un medic
De acord cu Diana.De ce nu te duci la medic? Ca poate sa fie si altceva in afara ''trezitului de dimineata''...
Mananci cumva foarte gras sau mult inainte de a te culca? Daca da incearca sa nu mai mananci foarte greu, macar lasa intre masa si somn 1-2 ore. Avand in vedere ca au fost si sarbatorile si cred ca te-ai si imbuibat probabil este si asta o cauza. Daca totusi nu trece te poti duce macar la o farmacie sau chiar la doctorul de familie.
Sanatate!