Buna dimineata, draga! In primul rand, roaga-te lui Dumnezeu sa te ajute. Si eu fac asta cand am o problema si sa stii ca ma ajuta foarte mult. In al doilea rand, du-te la medic, poate iti recomanda niste vitamine sau ceva care sa te puna pe picioare si sa te ajute si sa te mai ingrasi. Te pup si iti doresc, din suflet, multa sanatate si-o zi cat mai frumoasa! Pa, pa!
"De cateva zile incerc sa ma ingras"
asta nu ar trebui să fie un scop în sine. Ieși pe afară, plimbare, bicicletă, joc, prieteni. Și te pui pe picoare (banuiesc că nu ești bolnav, doar fără chef)
Apucate de un sport si mananca sanatos, banuiesc ca vrei dezvolti un corp armonios nu un corp obez. Esti in crestere ai rabdare.
Mananca carne multa, lactate, proteine, fructe si legume, si maxim 3 dulciuri pe zi. Si mergi la sala de forta. Gen 2 oua la 2 zile si branza, lactate zilnic. Asa se mananca. Si mancare gatita sa mananci. Uite o chestie. Mananca mai putin dar mai multe mese pe zi si sa mananc per total mai mult decat inainte. Minim 5000-6000 de kcal. Stiu ca asta este singura solutie eficienta, desi este scumpa. Dar merita.
Salut . Iti recomand sa nu te agiti pentru "problema" asta. Unii incearca sa slabeasca, iar tu vrei sa te ingrasi .Fii fericit ca poti manca ciocolata fara sa te ingrasi .Altii si daca respira langa o ciocolata se ingrasa ).Dar daca tot vrei sa slabesti iti recomand sa mananci fructe, fibre, carne, legume etc. Ocazional poti manca si la un fast-food, daca vrei.Si nu uita sa faci si un pic de sport
dobrin1019 întreabă: