| username07 a întrebat:

Salut! De cateva zile ma confrunt cu o tuse continua. La inceput era o tuse seaca iar acum tusesc cu flegma dar nu o pot da afara. Nu imi curge nasul deloc, am avut febra si frisoane imi era foarte frig. Ma doare foarte tare gatul nu am putut dormi din cauza tusei nu o puteam liniști, am baut ceai de menta, fervex cu paracetamol, am luat ibuprofen si degeaba. Ma doare stomacul la cat am tusit si imi vine si sa vomit ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Nu ti-ai tratat tusea la început iar apoi s-a agravat! Acum singurul care te poate ajuta este medicul tău de familie

| dullcat a răspuns:

Buna.Pai ce sa faci, dupa ce le-ai incercat pe toate acasa? Sa mergi la medic, asa e cel mai logic, nu? De ce nu ai luat aceasta optiune in calcul pana acum? Ai grija ca episoadele acestea de raceala netratata pot duce in timp la astm. Bunica mea a patit asa.Sanatate!