Si eu am patit sambata asta exact acelasi lucru ca si tine. Mie mi-a trecut de la nurofen. Prima data credeam ca am luat o raceala de la o colega dar aparent multi oameni au avut chestia asta.
Raceala, viroza, cancer... De unde sa stim noi? Du-te la medic. Am temperatura e la fel cum ai zice "am tensiune"... toti avem, importanta e valoarea
Durere si temperatura mai mare = inflamatie in git cu virus sau bacterie. Daca nu simti sufocari serioase poti astepta cateva zile sa se potoleasca de la sine inainte de a merge la medic. Organismul lucreaza pentru tine.
Daca ajungi la doctor, iti va face probabil o proba sa vada daca e bacterie si pentru asta, posibil, primesti antibiotic. Pentru virus, astepti sa treaca :-)
P.S. Durere de git fara febra (temperatura) marita = alergie. Alta gisca...
Nu trebuie sa tusesti ca sa stii ca esti racita bine. Daca te mai si doare in git, nu e semn bun. Febra e periculoasa. Chiar azi fugi la medic, fara programare.
Nu e obligatoriu sa tusesti atunci cand esti racit. Cel mai indicat ar fi sa mergi totusi la un doctor sa iti dea un tratament. Sanatate multa!
Mia999 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: