| NaruToNR1 a întrebat:

De cateva zile ma intreb ce inaltime voi avea cand voi fi mare. Eu am 11 ani si am 1.48m. Mama are 1.69 si tata are 1.75m. Ce inaltime credeti ca voi avea cand voi fi adult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Tendinta este ca baietii sa isi intreaca tatii la inaltime dar nu este garantat acest lucru

5 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Nu se stie niciodata ce inaltime vei avea, se spune ca copilul va fi mai inalt ca unul din parinti cel putin. Daca faci media dintre cei doi parinti pot spune ca vei avea in jur de 1, 72 dar nu se stie.

| LaLaura a răspuns:

Buna, asta nimeni nu o sa stie sa iti spuna. Depinde de adn-ul tau.
De obicei copii nu ii intrec pe parinti la inaltime, si voi baietii puteti creste pana pe la 21 de ani. Pentru a stimula cresterea poti sa practici un sport cum e inotul si baschetul, dar sa il practici cel putin de 2-3 ori pe saptamana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde acum poti sa te inalti dintr-o data sau poti sa ramai scund adica o sa ai cam 1.74-1.75 cand o sa fii adult

| Katy12345ffg a răspuns:

Vei fi cam ca si tatal tau

| Spiru_Adrian_1979 a răspuns:

Nu se stie niciodata ce inaltime vei avea, dar iti zic ca vei fi de 1, 77m.