Poate fi o alergie de la un produs cosmetic(fard de obraz, ruj, etc.), icearca doar sa te spleli pe fata si sa te dai cu o crema hidratanta cu care ti-ai mai dat.
Eu si cu mama credem ca de la pudra sau fondul de ten. Dar nu m-am mai dat cu alea de cand mi-au aparut si tot nu dispar petele.
O alergie dispare cam in 5-7 zile chiar daca nu mai ai contact cu factorul care a produs-o, poti incerca sa iei o pastila de Claritin sa vezi daca se mai estompeaza pata dar sa nu te astepti la miracole.
Si in legatura cu tenul uscat. Crezi ca daca ma dau cu ceva crema pentru. hidratarea pielii o sa mai reapare petele rosii? Astazi am observat ca nu mai prea am, doar foarte putin, dar insa pielea e tot uscata.
Da pentru ten uscat e buna orice fel de crema hidratanta idealul ar fi sa te duci la farmacie sa iti iei una pentru ten sensibil( o sa fie un pic mai scumpa)
Am acasa Gerovital. Am auzit ca e buna Sper numai sa fie si pentru tenul meu.
Cremele de la gerovital in general sunt bune nu au foarte multe chimicale in ele,oricum orice crema e hidratanta(mai mult sau mai putin, vezi ca scrie pe ea, daca e pentru ten normal e ok)
Nu scrie pentru ce fel de ten e.
Dar scrie ceva grasa sau anti-age?
Nup.
Foarte ciudat. macar cum arata ce culori are ambalajul, cutia nu recipientul?
Poate scria in prospect nu stiu, nu il am. Am crema de la sora mea. E verde.
Cu capac verde si pe cutie scrie ca e cu extract de floare de colt?
Sau tot verde si scrie ca e cu fitoceramide, ginseg
Capac verde si scrie doar "Crema hidratanta/Moisturizing cream"
M-am dat cu ea in jurul orei 16:00 si am inceput sa am un pic de mancarime in jurul barbiei si obrajii mi-i simt de parca ar fi amortiti.
Daca e hidratanta e ok, poti sa te dai linistita cu ea
Acu chiar cred ca esti foarte panicoasa nu se poate intampla asa ceva de la o crema
Cati ani ai? de curiozitate
mi s-a mai zis chestia asta! Ce sa fac daca sunt disperata ca nu imi trece? 16. Tu?
28,iritatia nu iti trece de crema, crema doar iti hidrateaza plielea. Daca ai in casa un ou si o banana poti sa faci o masca hidratanta din galbenusul de la ou il amesteci cu banana(jumatate din ea) pana se face o pasta pe care o pui pe fata si stai cu ea cam 20 de minute pe urma se spala cu apa calduta
Oare tine figura.
Nici asta nu o sa faca miracole dar iti mai hidrateaza pielea. oricum cu crema hidratanta ar trebui sa te dai in fiecare zi tinand cont ca e foarte frig si mai bate si vantul toate astea usuca tenul
Ok :* merci mult de sfaturi si de ajutor!
Cu placere
Si eu tot 16 am
Mergi la un dermatolog. Pare sa fie o dermatita seboreica, dar cel mai bine te lamureste medicul dermatolog.
Poate ai ceva la stomac o toxiinfectie alimentară, și organismul încearcă să scape de rău, și de aceea apar bubele.Ce alte simptome m ai ai?
Pai de fapt nu sunt bube, doar pete rosii si mai am cateva cosuri da pe alea le consider normale sau nu stiu mai aveam si inainte. Si cum am zis imi este foarte uscat tenul si inainte ma si mancau petele dar acum nu.
Poate este de la ger, ai tenul sensibil. Sănătate multă, de unde esti?
Eu cred ca ai facut o intoxicatie pentru ca asa am patit si eu :mi-au aparut pete rosii peste tot mi sau umftat degetele, ma mancau petele. Eu sper ca te-am ajutat. fundita?
Si cum ai rezolvat-o?
Pai mi-a luat mama cv de la farmaciu ( o substanta mentolata de dat e fata, pastile si o chestie urat mirositoare de baut )
anonim_4396 întreabă: