anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva zile tot imi ies niste pete rosii pe fata (pe obraji si uneori in jurul barbiei, pe frunte nu). Zilele trecute aveam si mancarimi dar azi am observat ca nu ma mai mananca insa imi este foarte uscata pielea. Probabil nu ma mai mananca din cauza ca m-am dat cu un fel de alifie pe care am cumparat-o de la farmacie. Acum mai am 2 pete rosii una pe obrazul din stanga si una pe obrazul din dreapta si tenul extrem, extrem de uscat. Am fost la doctor dar nu a prea stiut nici ea ce sa imi zica. Crede ca sunt suspecta de varicela si spunea sa stau cateva zile la caldura ca poate imi iese pe piele. Dar sincer nu cred ca am varicela sau orice altfel de boala de genul asta pentru ca am cautat pe net simptomele care pot aparea inainte de manifestarea bolii si nu am niciunul din ele, nici febra, nimic. Ce credeti ca pot sa am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| salomeea27 a răspuns:

Poate fi o alergie de la un produs cosmetic(fard de obraz, ruj, etc.), icearca doar sa te spleli pe fata si sa te dai cu o crema hidratanta cu care ti-ai mai dat.

32 răspunsuri:
| andapisi5555 a răspuns (pentru babe100):

Si eu tot 16 am

| AllysaDeea a răspuns (pentru babe100):

Pai mi-a luat mama cv de la farmaciu ( o substanta mentolata de dat e fata, pastile si o chestie urat mirositoare de baut )