Iti recomand sa nu folosesti Bixtonimul mai mult de 3 zile, apoi inlocuieste-l cu solutie nazala cu apa de mare. Ceaiurile indulcite cu miere si combinate cu zeama de lamaie sunt foarte bune, dar coldrexul nu il folosi decat daca ai febra!
Normal ca se poate lua.Incearca sa iei ceva preventiv. Coldrexul nu stiu cat de eficient este dar o pastila ca Nurofenul te protejeaza, si crede-ma ca ar fi bine sa ei asa ceva.
Cat crezi ca o sa ma tina? Am luat parasinus si ceva pentru gat sa nu ma doara si el, si am mancat si portocale.In mod normal eu sunt rezistent, nu ma doboara orice raceala.
Ceaiurile au un rol:te hidrateaza,te calmeaza(tei,sunatoare,valeriana),fac digestia mai usoara.
Coldrex-ul,nu prea are rost sa-l iei,daca nu ai febra.
Mai bine ai lua produse ce iti pot creste imunitatea:catina(ceai,capsule ),echinaceea,acestea de la Plafar, fructe care au vitamina C(lamaile, catina, portocalele), dar si legume.Supe din legume, cu pui sau simple.Te si hidrateaza.
Si un vaccin antigripal, nu ar fi rau!
In ceea ce priveste aspirina, poate nu ar fi necesar sa o iei mereu, deoarece ataca mucoasa gastrica.Mai bine o inlocuiesti cu legume si fructe(au fibre,vitamine,minerale). Aspirina este antiinflamatoare, adica inhiba producerea in organism a substantelor chimice care produc durere, febra, inflamatii.
In cazul in care esti nevoit sa iei o aspirina, bea putina apa inainte de a o lua si apoi mai bea apa.
Mario1996 întreabă: