Ar trebui sa consumi lichide in cantitati normale. Adica atunci cand ti-e sete. Poate fi o infectie urinara, nu ne-ai zis varsta ta dar ar putea sa fie o problema si cu prostata. Cel mai bine ar fi sa mergi la medic, sa primesti si tu un diagnistic si sa afli daca e ceva grav sau nu. Si eventual un tratament.
Multa sanatate.
18 ani!
Ai drepate, voi merge chiar astazi la medic!
Nu cred ca e vorba de infectie, la infectie ar trebui sa ma usture, banuiesc ca e din cauza ca am racit la vezica.
Voi afla astazi.
Decât să stai, să aştepţi şi să se agraveze, mai bine mergi la doctor, bineînţeles.
Ti-ai raspuns singur(ă). Ai stat in frig si cu picioarele desculte. Ai racit la vezică.
Eu zic ca e raceala. La infectie urinara ustura din cate stiu eu. Mai stai cateva zile si protejeaza-te foarte bine de frig, ciorapi mereu si asa si daca nu-ti trece, mergi la un doctor. Daca mai apuci acum ca vine Craciunul.
Cred ca e o raceala zdravana. Nu trebuie sa te usture (atunci e grav). Dar trebuie sa mergi la medic, ca sa nu se complice.
Va multumesc pentru raspunsuri, v-as da funda la toti dar nu se poate.(Stiu ca nu ati facut-o doar pentru funda, sper.)
Numai bine!