Probabil de la lipsa de calcui, incearca sa mananci mai multe frunte. Si mie cand mi-se exfoliaza unghiile mananc frunte si in cateva zile este ok. Sper sa iti fie de folos sfatul meu.
Trebuie sa te prezinti de urgenta la dermatolog, poate sa fie o probleme mult mai grava de ''micoza a unghiei'' si in cazul acesta tratamentul este costisitor si de lunga durata.Un vecin cu aceste probleme se trateaza de mai mult de un an si inca nu a scapat definitiv(unghiile de la degetul mare de la picioare sunt refacute doar doua treimi din suprafata unghiilor.Repede cu''fundita'' la medic, sper sa nu fie cazul la tine.Respecte
Am o prietena care a avut aceleasi probleme cu pielea de pe varful degetelor. Ea a fost la dermatolog si doctorul i-a recomandat nu stiu ce crema. Te sfatuiesc sa faci si tu acelasi lucru daca nu vrei sa ai carne vie pe degete mai tarziu. Pentru unghiile moi iti recomand sa iti iei de la catena sau poate are si la alte farmacii o lotiune pentru tratarea unghiilor cu vitamina B5. E foarte buna si stiu asta pentru ca si eu o folosesc. (e intr-o sticluta transparenta si e ca o oja sau mai bine zis ca un lac de unghii, insa dupa ce te dai pe unghii este absorbita imediat). Sper sa iti fie de folos raspunsul meu.