| Ssspup a întrebat:

De câtva timp mi-a apărut o iritatie in zona intimă ce consta in niste bubite rosii, mancarime si usturime..precizez ca sunt fata si am 15 ani. Mă poate ajuta cineva cu un sfat? Mulțumesc anticipat. Dau funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Morticia13 a răspuns:

Da se intampla de la epilare probabil te ai facut cu lama cel mai indicat ar fi sa te faci cu ceara plus ca dupa nu o sa iti mai creasca asa repede nu doare acum ar trebui sa te dai cu o crema hidratanta dar in zona externa atat o sa iti treaca in 2-3 zile maximwinking funda?

2 răspunsuri:
| andreealaviniamusat a răspuns:

Cel mai probabil e de la epilare. happy Poate fi si o iritație cauzată de lenjeria intimă, in caz ca e un material mai altfel decât cel pe care il folosești tu in mod normal. Daca vezi ca persistă, du-te la un dermatolog happy