| Xmen22 a întrebat:

Salut, de ce când mă pun in pat mă ia palpitațiile la inima iar când stau in picioare nu am nimic?
O fi ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Acelea nu sunt paliptatii de la inima ci atac de panica, pe care ti-l induci singura de frica sa nu mori, sau iti imaginezi ca ai cine stie ce boala grava.

Starile de oboseala excesiva duc la declansarea bolilor psihice, care debuteaza cu depresie, anxietate, atacuri d epanica si evolueaza daca nu incetezi sa mai pierzi noptile online, in loc sa te culci inainte de ora 22.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să îți faci un EKG. Dacă ai boli de inimă în familie trebuie să mergi urgent. Dacă nu, mai poate aştepta.

| TimberWolf a răspuns:

Eu simt tot timpul bataile inimii si nu am nimic la inima, pot fi N cauze.
Depresie, anxietate, deficiente nutritionale, etc.

| Cipi1212 a răspuns:

Poate ești obosit. Nu te odihnești suficient.

| Ucv_Denis_2001 a răspuns:

Totul pleacă de la creier... Pune-te in pat încrezător că nu ai nimic și o sa îți treacă, trebuie sa ai foarte multa ambitie

Bula
| Bula a răspuns:

In functie de pozitia cu te culci, uneori poti auzi si ataile inimii (de la aorte).
Simptomul poate sa apare mai des daca esti mai slab, constitutional.