Nu o sa fie interzis pentru ca nu alcoolul in sine e periculos ci abuzul de alcool. Daca bei cantitatea recomandata de alcool din contra este benefic pentru organism.
Totul este toxic in cantitati mari. Pana si apa daca e bauta in cantitati mari te poate imbolnavi sau omori.
Chestia cu dopamina e o placa obosita pe care o mai cred doar niznaii.
Si aia beau cunosc un "martor" goleste sticla de vin un-doi parca ei nu au voie sa faca nu stiu ce sarbatori dar alcolul nu le e interzis.
Alcolul in cantitati moderate nu strica
Esti pe dinafara dude, esti pe dinafara, RAU
cel mai periculos drog e o doza de heroina in care se ia o parte de heroina la care se adauga otrava de soareci ca sa faca o doza vandabila si sa se faca maximum de profit
intrebarea ta "de ce" are un raspuns absolut evident:
pentru ca altfel crima organizata ar exploda peste noapte
de ce?
alcoolul e cel mai usor de produs drog, se poate face din orice fructe dulci (prune e traditional, dar dude, banane, zarzare, cirese, visine, etc.), orice legume cu multa apa (morcovi, cartofi, rosii, etc.) si chiar din chestii aiurea cum ar fi pasta de dinti, iar bautura saracului e alcoolul sanitar (din care se scoate albastru de metilen cu paine si alte chestii) si pe ala nu il poti scoate de pe piata
moment in care, crima organizata va face rost de alcool si va face bani in draci
NU MA CREZI?!?
cauta pe google cuvantul "prohibitie" si o sa aflii ca americanii au incercat si au intrerupt "experimentul" cu oroare absoluta la cat de multi civili morti au avut din cauza de lupte teritoriale intre bandele de crima organizata
Vorbesc strict de dependenta, creierul primeste mai multa placere de la alcool, simplu : mai repede rependent
Nu cred ca este cel mai periculos drog. Vorbim dupa ce le studiezi.
Are cele mai rele efecte pe termen lung. Deci cel mai periculos, si pe mana oricui
DrageanElena întreabă:
Anonimulgrr întreabă: