| pisikutza20 a întrebat:

Salut, de ce inainte cind aveam ciclu menstrual nu ma durea nimic, acum cind am ma doare burta groaznic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| membrugirl2010 a răspuns:

Pai difera mereu, cateodata poa' sa te doara altadata nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posteaza din nou intrebarea scriind mai intai "pentru dl. dr. Bogdan Doroftei"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, si nici pe mine nu ma durea asa tare la inceput dara cuma am doare,, am impresia ca cand fac dragoste cu cineva ma doare dar cand nu fac deloc nu ma doare,, asa ca fetelor nu faceti dragoste cu baietiiihappyhappyhappy

| micuta_6487 a răspuns:

Pobabil ai racit, ai stat pe rece, altfel nu imi pot explica de ce.Si eu am patit.Nu mai sta pe rece sau cu spatele gol.Si vei vedea ca ti se va imbunatatii starea.Insanatosire grabnica

| pisilicious a răspuns:

Nici pe mine nu ma doare si nu m-a durut nimic la inceput da cu timpu poate ai deenit sensibila fara sa-ti dai seama corpu cu timpu se mai modiica un pic si iar cat ai fost sau esti mica nu simti atatea dureri da cand cresti vei simti cu atat mai multe dar nu te speria sunt care se si trateaza si cel ai important e sa ai grija de tine ca ex :sa nu stai pe rece sau cu burta goala atata timp cat este frig sau sa umbli descultatonguept ca ori ce se poate intampla si pentru durerile ce le ai la mnstruatie nu trebuie sa te sperii majoritatea fetelor sunt asa :*pup