anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, De ce nu pot lua în greutate? Nu mănânc ce trebuie? Mănânc 2 pâini pe zi uneori + dulciuri, chipsuri. Am 54kg la 18 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ai spus inaltimea.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

1,70

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda, mostenirea genetica. Nici eu nu cantaresc prea mult la 1, 90 cm ai mei.

Cineva mi-a spus că trebuie să am măcar 73kg

Am mâinile/brațele foarte subțiri.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa este. Trebuie sa ai intre 54 si 75 kg.
Ai IMC 18, 7. (Indice de Masă Corporală)
Vezi aici, introdu-ti datele tale.
https://calculator-imt.com/ro-md/imc-copii/

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Asa esti tu, mostenire genetica, unii vor sa slabeasca dar nu pot

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici eu nu luam in greutate oricât mnacam la 18 ani.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca nu merita sa iti distrugi sanatatea incercand sa te ingrasi cu mancare nesanatoasa.Mananca ce vrei tu, cu limite, si bucura-te de corpul pe care il ai in prezent.Foarte multi oameni platesc cu timp, bani si efort la sala pentru a pierde din greutate.Este asta chiar o doleanta a ta, sau iti reproseaza cei din jur ca esti prea slab?

| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

Păi sunt chiar foarte slab la 1.70, am mâinile foarte subțiri.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ai calculat vreodată numărul de calorii? Degeaba mănânci două pâini și dulciuri dacă la finalul zilei nu ești în surplus cu vreo 1000.

Răspuns utilizator avertizat
| daniel889 a răspuns:

Raspunsul e simplu: pentru ca nu mananci suficient!

Mananca foarte multa mancare bogata in calorii, ai nevoie de minim 5000 de calorii zi de zi ca sa poti lua 2-3 kg intr-o luna. O paine are 200, tu mananci 2 x 200. Cipsurile au si alea 200 (probabil, citeste pe punga). Si de-abia ai facut 7-800.

Cauta proteine la sac.

Daca nu, asteapta 35-40 de ani, ca o sa se rezolve de la sine! laughing

| Queensisjdne a răspuns:

Eu am 47kg dimineața și am abia împliniți 19 ani, 1.73 am fost la medici am făcut analize la ficat,la glanda,toată au ieșit bune, de când m-am lăsat de sala am slăbit, oricât mănânc dacă nu merg la sala sa pun masa musculară nu se pune pe mine, nu ai nimic, ai metabolism rapid