| BiaJ a întrebat:

De ce pe unele produse de pasta de dinti nu scrie data fabricatiei/expirarii? Am uitat sa mentionez ca am cateva produse din Germania...si nu numai pasta de dinti ci si sampon si geluri de dus...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| KidOoNh a răspuns:

Pentru ca suntem in Romania tara tuturor posibilitatilor tonguelaughing

| aliceinchains a răspuns:

Pentru ca scrie pe cutie...laughing
Chiar am verificattongue

| marina347 a răspuns:

Mai mult ca singur, desigur ca sint falsificate

| Adry05 a răspuns:

Stii am mai intalnit un astfel de caz cand am fost cu mama mea iar ea a vazut un deodorant insa pe niciunul dintre cele de aceea marca nu scria data expirarii, l-a luat pana la urma insa nu e bine pentru ca exista posibilitatea sa fie contra-facute, ar fi bine sa te uiti de la magazin daca este inscrisa data expirarii, iar daca nu e consulta vanzatorul, si cel mai bine mergi si cauta la alt magazin unde este scrisa.

| Jadis a răspuns:

Pentru ca sunt facute sa nu expire. Sau au un termen de valabilitate foarte ridicat. Cat despre fabricatia fii sigura ca sunt facute in 2010 sau in anul precedent

| Minnie a răspuns:

Poate nu scrie efectiv data dar poate au un semn ca o cutiuta cu capacul intredeschis si inauntrul cutiei scrie 12, 24, 36 etc...Inseamna ca va expira la 12, 24 luni dupa deschidere (adica dupa ce intra in contact cu aerul)

| KidOoNh a răspuns:

Sau pentru ca asta este Europa in ziua de astazi big grin

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ar trebui sa scrie obligatoriu. Asta daca sunt produse reale si nu falsificate. Daca nu scrie nici pe cutia de carton, nici pe tubul de pasta de dinti, inseamna ca este un produs contrafacut, fabrica, ca sa zic asa, pe vapor.