Hei
Sunt si eu in aceeasi situatie de foarte mult timp,numai ca eu am fost diagnosticata de un psihiatru.
Probabil ai un inceput de oboseala cronica din cauza stresului acumulat
Ar trebui sa consulti un doctor si daca se agravează spre depresie, anxietate, oboseala cronica sa te tii de un tratament (pastile in general)
Stiu ca nu te am ajutat, dar chiar ar trebui sa întrebi un doctor.
Daca chiar iti doresti sa faci ceva in legatura cu asta pana sa ti zica el eu iti recomand sa te calmezi/sa ti iei o pauza de la tehnologie si societate/sa te stresezi mai puțin, sa facii ceea ce ti place si te face fericit in continuare si sa te apuci de sport
Sau sa incerci melatonina/pastile cu lavanda etc pentru a încerca sa ai un somn odihnitor si sa te poti concentra mai usor
Baftă and i hope u ll be ok soon
Iphondru esti cand crezi ca suferi de boli pe care nu le ai, boli inchipuite etc
Ce ai tu este altceva.
Ai o nesiguranta si uiti, de ex. daca inchizi usa cu cheia si mai verifici cel putin 1 data de 2 ori inseamna ca este ceva de psiholog.
Aceasta incertitudine daca am facut sau nu un lucru si il repet obsesiv este o tulburare si nu iphondrie.
Nu te poti concentra pentru ca ai vrea sa le faci pe toate, deodată. Ai impresia ca daca grăbești lucrurile va fi mai bine.
Consulta un psihiatru pentru ipohondrie!
Carmen133 întreabă: