anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut ...de ceva timp am de ceva timp niște dureri lângă brațul stâng,la mușchi,aceste dureri se amplifică când sunt stresat, iar când sunt happy si fac mișcare nu le mai simt..plus când sunt stresat am mici probleme cu respirația. dureri musculare...care sunt cauzele acestora? remedii? help va rog din tot sufletul.Va spun că am trecut printr-o perioadă stresantă... sfaturi multe va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Daca stii exact cauza durerilor tale de ce nu incerci in primul rand sa rezolvi cauza singur: adica sa mai elimini din stress, in ziua de azi toti suntem stressati, nu esti tu singurul. Daca mai scapi de stress dar durere tot persista ar fi de recomandat sa mergi la un medic, poate durerile tale au totusi alta cauza. Medicamente pentru acele dureri o sa primesti tot de la medicul de familie. Asa ca daca vrei ceva de durere tot la el trebuie sa apelezi.
Multa sanatate.

1 răspuns:
| Sesebi a răspuns:

Salutare cel mai bine ar fi sa mergi la un medic de familie macar si iti va face el trimitere unde stie ca ai nevoie. Oricum din ce ai spus e ceva pe baza de stres... asta doar tu poti sa tii-o impui.