| Taduic a întrebat:

Salut, de ceva timp am facut analize si creatinina (la rinichi) imi este extrem de mare fata de standardul normal, in rest totul este bine. Sunt un tip foarte solid si din cate am citit pe net, asta se intampla doar cand muschi abdominali sunt dezvoltati. Acum, intrebarea mea este, cum poate afecta asta rinichi? Am citit multe chestii si tot nu-mi dau seama ce treaba au muschi abdominali cu rinichi. Dau funda celui care-mi explica cel mai bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| RaduHD a răspuns:

Nu mai citi nimic de pe internet, chiar daca este publicat de cel mai mare doctor din lume. Consulta un doctor adevarat.Asta e cel mai bun sfat. Ai sa vezi ca, daca contiunii sa citesti de pe net ai sa crezi ca ai o suta de boli diferite. (Am patit-o si eu acum ceva timp si am crezut ca am probleme grave la inimia si dupa ce am fost la doctor s-a constat ca era o simpla lipsa de magneziu)

| Taduic explică (pentru RaduHD):

Am fost la doctor, in curand voi face o ecografie la rinichi. Endocrinologul n-a prea insistat pe tema asta desi era vizibil agitat...