| AnonymousSSR a întrebat:

de ceva timp,am o durere de spate,dar nu ma doare tot timpul...e trecător. De la ce poate sa fie? E ceva grav? Menționez cu nu am mai făcut efort de foarte mult timp, si partea buna e ca nu ma doare asa de tare, ma doare sus, zoana aia, cervicala happy Sper sa nu e nimic grav. App acuma doua luni am avut 1, 68 și acuma am 1, 70..sa fie asta problema? Dau votwinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu este din cauza ca te lungesti,cu toate ca acest lucru da si el dureri de oase,dar nu in ceafa.
Mai curand banuiesc o pozitie incorecta la calculator,sau tv, cu capul dat spre spate si faptul ca stai asa, nemiscat, perioade lungi de timp. Si cand apare o hiba, o sensibilitate de aceasta natura, primavara si toamna se intensifica durerile.

| R0R0 a răspuns:

Dureri de crestere.
Asa am fost si eu, iar doctorul mi-a zis ca sunt in crestere.