| emy2005 a întrebat:

Salut, de ceva timp am piciorul în ghips, aproape 5 săptămâni. Când îl pun pe o pernă nu e așa vânăt la degete dar când merg cu cârjele piciorul se umflă și se invinețește, am fractură la glezna, ghipsul se și mai mișcă puțin.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| StudentLaMedicina a răspuns:

Ține piciorul sus pe pernă cât de mult posibil şi programează-te la chirurgul ortoped să te vadă şi să refacă radiografia. Cel mai sigur nu s-a vindecat deloc şi ai nevoie de operație.

| emy2005 explică (pentru StudentLaMedicina):

Bună prima dată am fost la urgențe l-am ținut 2 săptămâni după am fost la un control și ne au zis să fac un CT Tomograf l-am făcut și ne-a zis să-l țin 30 de zile și să revin după 30 de zile nu mă doare piciorul dar când mai merg în cârje pentru o nevoie degetele sunt vinete foarte tari

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru emy2005):

Mulțumesc pentru fundă.

Dacă degetele se învinețesc înseamnă că e ceva care perturbă circulația şi mă gândesc să nu fie faptul că nu s-a vindecat. Trebuie să refacă ceva imagine ori CT ori radiografie să vadă dacă este aşa cum trebuie.

3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu e in regula. Ar trebui sa mergi la un control.