Pai daca te culci la 12-1 e si normal ca la 07:30 sa fii obosit.Incearca sa te culci mai devreme, macar la 23:00 si vei vedea ca vor fi schimbari.
Nu-ti pot spune lasa-te de sala. Ea iti face bine, te ajuta, si cred, o faci din placere sau dintr-un scop. Doar ca nu trebuie sa te mai culci la 12-1 daca vrei sa te trezesti la ora 7:30, cel mai bine ar fi sa te culci in jurul orei 10-11 maxim 11:30. Acum e vacanta incearca sa dormi cat vrei tu. Faptul ca dormi dupa sala nu trebuie sa te ingrijoreze, cei mai multi dorm dupa ce vin, stiu ce-ti spun poate fi obositor mai ales daca o faci regulat .
In concluzie ceea ce trebuie tu sa faci este fie sa te culci mai devreme, sau sa te trezesti mai tarziu, calculeaza-ti somnul sa NU depaseasca mai mult de 10-12 ore intr-o zi ( chiar daca e mult, dar faci sala, e acceptabil ). Cel mai bun somn se spune ca e cel de 8 ore pe noapte, daaaaar facand sala si efort fizic este de preferat sa dormi mai mult. Bea apa cat este necesar, si apa te poate revigora si iti trebuie . Daca aplici asta in viitor nu cred ca va mai trebui sa te culci dupa scoala . Toate cele bune sper sa-ti fie de folos, pentru vreo nelamurire sau sfat poti sa intrebi te ajut cu drag >
Poate fi o anemie usoara, insuficienta odihna sau suprasolicitare in urma unui program incarcat.Incearca sa iti menajezi activitatile si sa nu exagerezi cu sala, fa-ti timp pentru fiecare lucru in parte. Odihneste-te mai mult (8-9h/noapte),incearca ceva flexibil,hraneste-ti creierul,ofera-i ce are nevoie,oxigen,aer, fructe uscate(seminte, nuci, fistic, alune). Daca reusesti sa iti gestionezi adecvat activitatea vei vedea diferenta.Ma gandesc ca esti destul de activ/a, dar consuma-ti energia benefic, nu nedormind.
Succes!
Numai sta la calculator și să vezi ce ți se reglează somnul... A da și nu te mai masturba dacă cumva practici acest sport.