anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut. De ceva timp aveam ceva slabiciuni, presupun ca era din cauza regimului alimentar (mancam odata in zi sau odata la 2 zile din cauza programului). Dupa ce am iesit in vacanta si am revenit la regimul alimentar bun, totul s-a normalizat, cu exceptia faptului ca sunt palid pe fata cam des... am dat azi analiza generala de sange, a fost ideala, indica faptul ca sunt sanatos. La moment slabiciuni sau stari de rau nu am. Din ce cauza sunt uneori palid pe fata? E de scurta durata...

P.S: in general pielea fetei e alba, doar urechile ar trebui sa fie roz si un pic pe langa nas, sau e totul ok si am devenit eu paranoic? -__-

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate doar asa e pielea ta daca zici ca analizele sunt ok

| johnnny123 a răspuns:

"mancam odata la 2 zile din cauza programului"

Iartă-mă că te întreb, dar cu ce te ocupai de nu aveai timp să mănânci decât o dată la două zile? Până și ăia care monitorizează armele nucleare au pauză de masă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă analizele toate sunt bune, nu văd de ce ai fi palid. De obicei paloarea este de la anemie. Dacă ai hemoglobina în valori normale, ar trebui să fii bine. La capitolul ăsta.