anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, de ceva timp cred ca am anxietate, acum o luna un coleg a venit si mi-a dat un pumn in coloana nu foarte tare, iar eu imi faceam tot felul de ganduri negre, citind toate porcariile de pe net si fiind foarte speriat, ieri, acelasi coleg a facut aceeasi chestie, cum ma pot linisti, nici nu prea m-a durut cand m-a atins, as vrea va rog din suflet sa ma consolati si sa imi spuneti daca ati patit ceva mai grav decat asta...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Mai oameni buni boli precum anxietatea sunt de domeniul psihologului si nu a psihiatrului, cand veti intelege asta oare?

| Donsavas a răspuns:

Consulta un psihiatru! Iti va spune acesta cam tot ce te intereseaza.

| MihaiEugen a răspuns (pentru Donsavas):

Eu as vrea sa aud povesti prin care sa vad ca altii au trecut prin asa ceva, deocamdata sunt cu simularile si nu am timp, si de asemenea sunt foarte foarte timid

| MihaiEugen a răspuns (pentru Donsavas):

Voiam sa aud povesti de la voi pentru a ma linisti, voi merge si la psihiatru dar sunt cu simularile, si de asemenea sunt foarte foarte timid

Răspuns utilizator avertizat