anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp ma confrunt cu o problema. Sunt major si am crezut ca, cu trecerea timpului aceasta problema o sa dispara. Dar nu a fost asa. Nu imi pot decalota penisul. Cand sunt in cada, in apa calda iar penisul nu se afla in erectie( in stare normala) atunci il pot decalota dar cand este in erectie pot doar jumatate. Stiu ca ar trebui sa ma duc la doctor doar ca imi este cam rusine sa ma duc la doctor si sa stau gol in fata lui... cineva care a trecut prin situatia asta? Cateva sfaturi...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| gogu220 a răspuns:

E o problema foarte serioasa pe care nu e bine sa o lasi asa. Ma mir ca parintii tai nu au rezolvat-o cand aveai pana in 3 ani, dar o poti rezolva si acum. Trebuie sa lasi deoparte orice rusine sau jena. Este o interventie foarte simpla si dureaza foarte putin. Va trebui dupa aceea o zi sau doua sa suporti un pansament, dar cu cat rezolvi aceasta problema mai repede cu atat e mai bine. Vorbeste cu tatal tau, chiar daca ii zici pe ocolite. Iti recomand sa NU spui niciunui coleg si nici celui mai bun prieten. Este o problema serioasa, dar copii prin rautatil lor canva tot var rade. Cel mai bine te duci singur la un spital. Din ce oras esti?

| SpikLo a răspuns (pentru gogu220):

Salut. Mersi pentru raspuns. Din constanta. Cand spui o interventie foarte simpla te referi la o mica ‘operatie’ nu? Si dupa aceasta operatie( nu stiu sa o numesc altfel) dupa un timp nu trebuie sa merg iar la doctor sa imi scoata copcile? Eu am inteles ca dupa operatie, urmatoarele saptamani vor fi cam dureroase...