anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp ma doare in partea dreapta langa penis, chiar in incheietura piciorului.Am fost la medicul de familie si mi-a spus ca am durere la coxal.Am luat ce mi-a recomandat dar tot ma doare.Ce sa fac ca ma doare mai rau seara si cand stau intins.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Mergi la control si ia trimitere pentru o radiografie de sold si de coloana lombara, o ecografie abdominala+pelvis si cateva analize uzuale, inclusiv urocultura. Ca sa vezi daca nu ai cumva si pietre la rinichi sau o infectie urinara, pe langa ce ti-a spus initial doctorul.
Daca ai vreo gâlma in zona dureroasa, mergi si la un consult chirurgical, ar putea fi o hernie.

| IndiferentXD a răspuns:

Singurul lucru pe care trebuie sa.l faci si care este recomandat, este sa te duci la spital pentru un control amanuntit!

| mvmi25 a răspuns:

Nu am nicio umflatura acolo si am uitat sa spun ca nu ma doare mereu mai mult seara