| eusebiu14 a întrebat:

Salut, de ceva timp ma simt destul de rau, cand ma trezesc dimineata din somn simt ca imi vine sa vomit si am un gust acru in gura (gustul acru in gura stiu ca il am din cauza fierei pe care de la 14 ani este la fel de mare ca fierea unui adult).
Simt ca nu mai am energie si aproape tot timpul ma doare fierea.
Din pacate nu pot sa ma duc la doctor, deoarece in acest moment ma aflu in Italia la parinti.
Stiti cumva ce trebuie sa fac ca sa ma tratez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CorontzGurGurul a răspuns:

Salut, am avut aceeasi problema si am scapat de ea astfel: nu am mai mancat rosii (suc, bulion, crude.etc), ardei, ceapa, bors, varza (cruda sau murata), castraveti (cruzi, murati), prajeli (cartofi prajiti, carne grasa, carnati, mici) si nu am mai baut tarie si cafea pentru o buna perioada de timp, aproximativ 1 an de zile. Dupa acesta perioada, nu am mai avut probleme deloc. Acum pot sa mananc orice, ca nu mai am probleme. S-ar putea sa gasesti in farmacie Omez (Omeprazol), in Germania am gasit, pentru a scapa rapid de acele arsuri. Tine foarte mult de alimentatie. Bafta