| User61 a întrebat:

De ceva timp, mai exact de 5 ani chiar, am o problema cu ciarcanele de la ochi, nu stiu cum sa scap de ele. In trecut stateam foarte mult la calculator si pe telefon, foarte mult dar si somnul era o problema, il neglijam. In urma cu 6 luni m-am apucat de sala, am un plan alimentar bine pus la punct, orar de somn pe care-l respect tot timul dar NU am scapat inca de cearcane crying Astept sfaturi va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti sa scapi peste noapte de efectele negative acumulate in 5 ani.
ASta cere timp si odihna foarte multa, pentru a repara corpul.
Sunt totusi surioasa acum, cat de mult stai pe telefon si calculator si la ce ora mergi in pat?
Pentru ca, un somn normal si sanatos se efectueaza intre 10 seara si 6 dimineata.
Daca continui sa mergi la culcare dupa 11 noaptea, atunci ar fi o explicatie, ca nu primesti destule ore de somn, de noapte.

1 răspuns:
| Crackman a răspuns:

Nu prea poti...
Doar sa ai o perioada dw timp in care stai relaxat, odihnit si fara stres.
Daca ai o varsta treaba asta nu merge, sa zicem daca ai pana in 18 mai poti face asta in rest nu merge.