anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, de ceva timp nu mai știu exact mi-a apărut o umflatura după urechea dreapta. Era un pic dureroasa la palpare iar azi am apăsat pe ea dar nu a ieșit nimic sau asa cred dar s-a desumflat în câteva ore și acum se mai simte foarte puțin. Oare am făcut bine ca am umblat la ea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Mela1000 a răspuns:

Nu prea. Am zis "nu prea" ca să nu te agiti...*

| Cristian9616 a răspuns (pentru Mela1000):

Ceva detalii?

| Mela1000 a răspuns (pentru Cristian9616):

Cand un coș(dacă era coș) doare nu trebuie să îl storci. E doar inflamat. Te mai doare? Te-ai uitat să vezi ce e, înainte să umblii acolo?

| Cristian9616 a răspuns (pentru Mela1000):

Era o umflatura nu părea sa fie cos, știu ca îmi mai apăruse odată în trecut și îmi trecuse, nu am apăsat foarte tare, încă doare puțin și încă mai este unpic umflat, dar foarte puțin

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cristian9616):

Mergi la medic si fa o radiografie, CR scan sau RMN, ca umflaturile, in special cele care nu dor pot avea istoric urat.,

| Cristian9616 a răspuns (pentru Violleta2022):

Pai ma doare când o ating tocmai

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cristian9616):

Du-te la medic, ca nu-i-a buna, mai ales daca nu este cos!