| ゼロの a întrebat:

Salut.De ceva vreme a inceput sa mi se coaca degetul de la picior Stiti vreun tratament bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Unge-te cu baneocin,e cel mai bun antibiotic, pune crema mai multa si panseaza sa stea alifia aia acolo si pana dimineata ai sa vezi ca da inapoi, poti lua si pastile dar cel mai bun este baneocinul, nu e foarte scump, il gasesti la orice farmacie

| わたなべ久美子 a răspuns:

Cum adica sa se coaca?raised eyebrows

| ゼロの explică (pentru わたなべ久美子):

Adica m-am taiat si nu mi-am dat seama si mi s-a infectat si se inroseste, etc.

| わたなべ久美子 a răspuns (pentru ゼロの):

Bun,atunci foloseste apa oxigenata ce dezinfecteaza si baneocin ce usuca apoi pune un bandaj! Numai bine!happy

| Eliene a răspuns:

Buna!
Cand i s-a intamplat asta mamei, a FIERT o oala de apa si si-a bagat piciorul in ea, insa numai foarte putin (ca sa nu se arda), insa repeta acest ''ritual'' de foarte multe ori.
A dat intr-adevar roade.
Sper ca te-am ajutat!
Funda?

| RenzoRomano a răspuns:

Nu ti-ar strica un antitetanos. daca vrei sa coaca tai picioru si il lasi in aragaz la 200 de grade 20 de min' laughing) lasand gluma la o parte stiu ca cu ceapa coapta usor si o pui pe rana. bafta

| roxyb97 a răspuns:

Daca iti coace poti sa pui betadina un dezinfectant funda