| JuNiMo a întrebat:

De ceva vreme am o problema foarte grava la mana si nu stiu ce sa fac.
Acum vreo 2 ani,m-am certat cu un om in toata firea,iar eu fiind un pustan, i-am dat una in gura cu toata forta (moldoveneasca).
Iar din nefericire am dat stramb.
Am tinut-o pana a 2-a zi cu comprese reci.
Faza este ca nu am fost la doctor,iar acum am ajuns la concluzia ca mana mi sa sudat aiurea.
La cea mai mica greutate ridicata sau cel mai usor pumn dat in sacul de box,ma ia o durere incepand de la incheietura mainii pana la cot...

Intrebarea mea este urmatoarea : ce este de facut pentru a face durerea sa dispara? Vreau sa nu ma mai doara cand trag de fiare la sala,cand iau greutati mari in mana,sa dau cu toata forta in sac,fara ca durerea sa apara.
Ce pot face? Remedii,o vizita la doctor? astept pareri, respectele mele si funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rree a răspuns:

Ce zici de o vizita la doctor, el iti v-a spune cu siguranta ce este de facutwinking!

0 răspunsuri: