| Mihai_Ştefania_2001 a întrebat:

De ceva vreme am probleme cu respiratia, în timp ce vorbesc imi creste pulsul, când merg sau urc scările la et. 2 incep sa imi tremure mâinile si picioarele, nu mai pot respira si ma ia ameteala...este legat de tensiune? Eu nu stiu prea bine deoarece niciodată n-am avut probleme, n-am avut decât odată in viata mea contact cu vreun spital laughing tin sa mentionez ca fumez dar foarte putin, acum am ajuns doar sa fumez o țigară pe zi si nu consum alte prostii. Astept răspunsuri. Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Dinueusi0 a răspuns:

Lasa tigaricile ca vei ajunge la spital.
Tu incearca sa te lasi sa faci sport usor sti tu cum genoflexiuni sa te hidratezi! Ca tigarile te dezihidrateaza si de aia ai probleme de la fumul ala plamani tai se vor strics cu timpul si vei muri scuze da asta e adevarul man. Funda?