| GGabiy a întrebat:

Salut, de ceva vreme ma simt ciudat, reactionez greu la ce se intampla in jur, am aproape 15 ani sa fie din cauza ca cresc? pe langa asta cand joc fotbal nu pot sa ma concentrez bine gen fug ca un rupt dupa ala sa ii iau mingea si dupa ceva timp imi dau seama ca nu trebuia sa fac asta, ma dezichilibrez si pierd mingea starea asta o am de aproape 6 luni, imi vine mereu sa rad din orice cand eram in clasele mai mici nu eram asa, nu radeam mai deloc. Analize mi-am facut nu am nimic... va zic asa poate ajuta, cel mai mult seman cu mama mea care este o persoana agitata, mereu stresata si se supara repede.Nu prea pot sa imi dau seama ce am sunt multe lucruri care au acelasi simptome la inceput am crezut ca ma doare capul, dar nu a fost asta, acum cred ca sufar de anxietate nici eu nu mai stiu ce am, daca ii zic ceva mamei spune ca nu sunt normal ca is bolnav dar eu simt ca s-a schimbat ceva cu mine si nu stiu de ce, cel mai mult ma deranjeaza ca ma inteapa putin pot sa suport capul langa tampla dreapta si nu comport cum as vrea eu.Zic eu ca e din cauza pc-ului chiar daca nu mai stau asa de mult pe el voi ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| IJustDeath a răspuns:

Cred ca este din cauza stresului, poate nu dormi destul de bine, sau poate este ceva moștenit de la mama ta.

| GGabiy explică (pentru IJustDeath):

Eu sunt o persoana lenesa, de atunci vb mult ma misc de colo colo, rad fac ce se poate in clasa care inainte nu ma miscam din banca din cauza somnului laughing posibil sa fie stresul?

| IJustDeath a răspuns (pentru GGabiy):

Da, posibil

| GGabiy explică (pentru IJustDeath):

Neh, asta da viata ce sa mai.

| IJustDeath a răspuns (pentru GGabiy):

Mda.