anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva vreme mi-au aparut niste bubite mici albe pe tot penisul si pe testicule. La inceput nu le-am bagat in seama dar in ultima vreme au inceput sa se inmulteasca si sunt mai peste tot. Nu ma dor si nu provoaca nici un disconfort dar imi este frica sa nu am vreo boala, am 14 ani si sunt virgin. Imi este rusine sa ma duc la doctor de aceea am apelat la voi! big grin

Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt pete Fordyce, sunt normale si nu pun nici o problema.
Uite: http://en.wikipedia.org/wiki/Fordyce's_spot

8 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Poate ai facut vreun tratament cu antibiotic si nu ai luat si un complez de vitamine.e posibil sa ai candidoza.mergi la farmacie si cere-i sa-ti dea un unguent pentru candidoza si da-te cu acel unguent dupa ce te speli bine, dcaa nu iti trece mergi urgent la un urolog

| misu a răspuns:

Du te la doctor

| Cronki a răspuns:

Daca apar pe scrot, sunt albe si au consistenta atunci sunt puncte de colesterol. Scrotul si penisul sunt zone intens irigate de sange astfel ca, este primul loc extern unde pot aparea acele acumulari de colesterol. Uneori pot ajunge chiar de marimea unui graunte. Nu exista tratament, peste ani dispar de la sine! Mergi totusi la urolog pentru un consult!

| nom a răspuns:

Ia-ti de la farmacie 'canesten'.e o crema foarte buna care iti va rezolva problema

| JamesDeLa2 a răspuns:

Du-te la doctor, lasa rusinea! Viata ta e mai importanta!

| Raymiiiii a răspuns:

Te-ai epilat in zona pubiana?

| Ritska a răspuns:

@ FZone, nu, nu m-am epilat.

Chiar nu stiti de ce apar?

| laura123_1506 a răspuns:

Du-te la doctor bambalaule