| Spook76 a întrebat:

Salut, de ceva vreme o visez pe mama care e decedata de 2 ani. Nu vorbim în vis, dar o aud uneori cum rade, doua vise au fost destul de tulburătoare: într-unul era pe strada cu câinele care și el e mort și îmi făcea semn sa merg cu ei și ultimul se făcea ca o mașină dădea cu spatele și l-a strivit pe fratele meu de un stâlp și a apărut ea.Eu încercăm sa urlu și nu reușeam ca ea îmi făcea semn sa tac. Cam ce ar trebui însemne și cum as putea face sa scap de visele astea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| urseyul a răspuns:

Visele nu intodeauna inseamna ceva, cateodata mai ramane activat cateceva pe scoarta cerebrala in timp ce dormi si lucruri aleatori le poti visa, dar cateodata sunt mesaje din subconstient, cred ca iti este dor de mama ta si ca sunt multe sentimente care ai fi vrut sa le impartasesti cu ea